Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Wehkamp achteraf betalen

Wehkamp achteraf betalen

One Review 5.00

Wehkamp is zeer populair onder consumenten vanwege de betaalmogelijkheden. Zo is het mogelijk om achteraf te betalen via acceptgiro, je ontvangt je bestelling en binnen 7 dagen kan je achteraf betalen. Ook is het mogelijk om op rekening je bestelling te betalen. Je ontvangt je bestelling direct en je betaalt op afbetaling.

Bekijk de betaalmogelijkheden hieronder:


Betaalopties bekijken >>

Informatie

Achteraf betalen bij Wehkamp

Afterpay Wehkamp

De betaalfunctie Afterpay is bij Wehkamp niet beschikbaar. Afterpay wordt steeds populairder onder consumenten en steeds meer webwinkels maken dan ook gebruik van deze mogelijkheid. Wehkamp heeft deze functie niet, maar heeft wel een andere mogelijkheid tot achteraf betalen. Je krijgt eerst je producten in huis en binnen 7 dagen kan je betalen via iDeal.

In termijnen betalen Wehkamp

Achteraf betalen is mogelijk bij Wehkamp, veel consumenten vinden dit prettig en kiezen daarom voor deze webwinkel. Uiteraard is deze webwinkel voorzien van alle keurmerken en is het betrouwbaar. Ook een artikel retour sturen is geen probleem, de betaling wordt binnen enkele dagen op je rekening bijgeschreven. In termijnen betalen bij Wehkamp doe je met de balansrekening. Je ontvangt eerst je producten en daarna kan je ervoor kiezen om in termijnen dit af te betalen. Op afbetaling kopen heeft als voordeel dat je een grote aankoop niet ineens hoeft te betalen, bijvoorbeeld een bank kan je in termijnen afbetalen.

Balansrekening Wehkamp

De mogelijkheid tot het betalen in termijnen is aanwezig, tijdens je bestelling kan je kiezen voor de balansrekening. Met de balansrekening kan je in termijnen je bestelling afbetalen. Je betaalt hiervoor wel een vergoeding in de vorm van rente, maar hier staat tegenover dat je je bestelling wel direct in huis krijgt zonder dat deze volledig betaald is. Het maandbedrag kan je zelf bepalen aan de hand van de looptijd van de balansrekening. Achteraf betalen via de balansrekening wordt door consumenten veel gebruikt.

Betaalmogelijkheden Wehkamp

In onderstaande tabel kan je alle betaalmogelijkheden van Wehkamp bekijken.

Betaling Wehkamp Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIRO (DIGIACCEPT)JA Achteraf betalen bij Wehkamp kan je via een digitale acceptgiro die je binnen 7 dagen via iDeal kan betalen.
AFTERPAYNeeAfterpay niet, maar de functie acceptgiro is wel aanwezig.
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGJA Op rekening kopen is mogelijk via acceptgiro.
OP AFBETALINGJA Via de balansrekening van Wehkamp kan je op afbetaling kopen.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden.
PAYPALNeeDe optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

Welke producten kan je bij Wehkamp achteraf betalen?

Wehkamp is een zeer grote webwinkel met heel veel producten. Het meest verkocht worden dameskleding en herenkleding, maar ook babykleding en kinderkleding worden veel besteld. Daarnaast kan je veel producten bestellen voor in het huishouden, zoals wasmachines, drogers en stofzuigers. Ook op het gebied van elektronica is er veel te bestellen met de mogelijkheid tot achteraf betalen of betaling in termijnen.

Levertijd

De levertijd van Wehkamp is goed geregeld, door een modern productiecentrum is het mogelijk om bestellingen snel bij de consumenten thuis af te leveren. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestellingen op het werk af te laten leveren. Voor 23.00 uur besteld op werkdagen is de volgende dag in huis. Ook kan je kiezen voor dezelfde dag levering. Deze levertijden gelden ook wanneer je kiest voor achteraf betalen.

Zelfde dag geleverd

De levertijd van online bestellingen wordt steeds belangrijker, steeds meer webwinkels proberen hierdoor de bestellingen nog sneller te leveren. Wehkamp heeft de optie zelfde dag geleverd, dit wil zeggen dat je bestelling dezelfde dag nog geleverd wordt. Wanneer je voor een bepaalde tijd je bestelling plaatst dan ontvang je je pakket dezelfde dag nog.

Beoordelingen (1)
5.00 orut of 5

1 beoordeling voor Wehkamp achteraf betalen

  1. Waardering 5 uit 5

    Dion

    Gisteren een nieuwe droger gekocht. Ik betaal altijd het liefst pas voor iets wat ik ook in huis heb. Bij de levering zat een factuur en die heb ik netjes betaald. Daarvoor had ik gelukkig ook nog enkele dagen.

Plaats een beoordeling

*

Mobile version: Enabled