Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Otto achteraf betalen

Otto achteraf betalen


Ben je op zoek naar de betaalopties van Otto? De webshop heeft diverse betaalmogelijkheden, waaronder achteraf betalen met acceptgiro. Het is ook mogelijk om op afbetaling producten te kopen en deze in termijnen af te lossen.


Achteraf betalen OTTO >>

Informatie

De achteraf betaalopties van Otto vind je op deze pagina. Otto is een webshop waar damesmode, herenmode, badmode, sportmode, kindermode, lingerie, accessoires, woonartikelen en multimedia-artikelen worden verkocht. Je kunt in de webshop gigantisch veel verschillende producten vinden die aan te schaffen zijn. Als je een bestelling plaatst bij Otto, dan is het wel fijn om te weten waar je aan toe bent. Zo is het goed om te weten welke achteraf betaalopties er zijn, wat de levertijd is als je bestelt bij Otto en wat de verzendkosten zijn. Ook is het goed om te weten binnen welke tijd een betaling voldaan moet worden. Hieronder lees je er meer over.

Afterpay Otto

Het is helaas niet mogelijk om met Afterpay te betalen. Wel kan je via acceptgiro betalen.

Acceptgiro Otto

Zoals hierboven vermeldt, is het niet mogelijk om te betalen met Afterpay. Wel kun je achteraf betalen door middel van een acceptgiro. Als je een bestelling hebt geplaatst, worden je gegevens gecontroleerd. Is dit goed, dan wordt je bestelling geleverd. Na de levering krijg je per post een acceptgiro of per e-mail een online acceptgiro toegezonden. Als deze acceptgiro binnen is, dan heb je vanaf dat moment 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Dit kan via de papieren acceptgiro maar ook via internetbankieren.

Betalen in termijnen Otto

Naast de betaalmethode om achteraf te betalen met een acceptgiro kan je betalen in termijnen. Betalen in termijnen is super handig wanneer je niet het gehele bedrag ineens wilt betalen. Het maandbedrag is afhankelijk van de waarde van het product dat je op afbetaling wil kopen. Het is zelfs mogelijk om extra geld op te nemen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Otto achteraf betalen”

*

Mobile version: Enabled