Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Kijkshop achteraf betalen

Kijkshop achteraf betalen


Ben je benieuwd naar de betaalopties van Kijkshop.nl? Het is mogelijk om achteraf te betalen bij Kijkshop, de betaalmogelijkheden waarmee dit kan zie je hier:


Betaalopties Kijkshop >>

Categorie: .
Informatie

Hieronder lees je meer over de achteraf betaalopties van de Kijkshop. Ook lees je hieronder meer over de levertijd en de verzendkosten. De Kijkshop is een winkelketen waar je allerlei verschillende producten kunt aanschaffen. Denk hierbij aan producten in de categorieën telecom, beeld en geluid, computer en accessoires, persoonlijke verzorging, sieraden en horloges, keukenapparatuur, huishouden, huis en klussen en vrije tijd. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken en de Kijkshop heeft het. Er zijn veel verschillende merken aan te schaffen per categorie. Als je producten bestelt via de webshop, dan hoort daar ook een betaling bij.

Afterpay Kijkshop

Het is mogelijk om achteraf te betalen met Afterpay. Als je een bestelling plaatst in de webshop van de Kijkshop, dan worden je gegevens gecontroleerd. Ze kijken met name of er geen andere facturen open staan en of het aflever- en factuuradres gelijk aan elkaar zijn. Als dit allemaal goed zit, wordt de bestelling officieel geplaatst. Je kunt tot 250 euro bestellen en met Afterpay betalen als je een nieuwe klant bent. Als je een bestaande klant bent kun je tot 450 euro bestellen en achteraf betalen met Afterpay. Zodra de bestelling geplaatst is, wordt er een digitale acceptgiro verzonden. Je hebt vanaf het moment van ontvangen van de factuur 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Als je kiest om achteraf te betalen met de betaalmethode Afterpay, worden er geen extra transactiekosten in rekening gebracht.

 

Betaling Kijkshop Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIRO (DIGIACCEPT)JA Achteraf betalen bij Kijkshop via acceptgiro is mogelijk via Afterpay.
AFTERPAYJA Afterpay is mogelijk!
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGJA Op rekening kopen is mogelijk bij Kijkshop via Afterpay.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

Acceptgiro betaling

Als je met Afterpay betaalt, dan krijg je een digitale acceptgiro toegestuurd. Het is helaas niet mogelijk om een papieren acceptgiro te ontvangen per post bij de Kijkshop.

Overige achteraf betaalopties

Er zijn helaas geen andere achteraf betaalopties. Als je achteraf wilt betalen, dan is dat alleen mogelijk met de achteraf betaaloptie Afterpay.

Levertijd Kijkshop

Er zijn verschillende levertijden bij de Kijkshop. Je hebt de “Shop en haal op”, waarbij je een product bestelt en dit laat bezorgen in een Kijkshop winkel. Na een uur kun je het bestelde product al ophalen bij deze winkel. Er is ook een levertijd van twee uur. Je krijgt dan na het bestellen de bestelling na ongeveer twee uur thuis bezorgd. Hier betaal je wel iets extra voor. De standaard levertijd is één werkdag. Bestellingen die voor 23:00 worden geplaatst, zijn de volgende werkdag bij je in huis.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Kijkshop achteraf betalen”

*

Mobile version: Enabled