Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Coolblue achteraf betalen

Coolblue achteraf betalen


Achteraf betalen bij Coolblue

Ben je benieuwd naar de achteraf betaalopties van Coolblue? Lees dan hieronder de betaalmogelijkheden van deze elektronicawebwinkel. Check of Coolblue bijvoorbeeld Afterpay en acceptgiro als betaaloptie heeft.


Bekijk de betaalopties >>

Categorie: .
Informatie

Coolblue is een elektronicawinkel. Er zijn hier ontzettend veel elektronische apparaten te verkrijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan computers, tablets, apparaten voor beeld en geluid, telefonieapparatuur, printers, wasmachines en ga zo maar door. Als je iets besteld bij de Coolblue, dan is het fijn om te weten hoe het zit met de betaalopties. Je kunt uiteraard direct bij het bestellen betalen, maar het is in de meeste gevallen ook mogelijk om achteraf te betalen. Hieronder vind je meer over de achteraf betaalopties en de levertijd.

Afterpay Coolblue

Je kunt helaas niet achteraf betalen met Afterpay in de webshop van Coolblue. Afterpay wordt steeds bekender, maar nog niet alle webwinkels maken gebruik van deze achteraf betaalmogelijkheid.

Acceptgiro Coolblue

Bij Coolblue wordt niet met een acceptgiro gewerkt. Dit gebeurt alleen bij achteraf betalingen die betaald worden na de levering. Nu is achteraf betalen met een creditcard een mogelijkheid, maar hierbij wordt er niet achteraf een acceptgiro gestuurd. Het wordt met een automatische incasso van de creditcard afgeschreven.

Betaalopties Coolblue

Als je elektronische producten aanschaft bij de webshop van Coolblue, dan hoort daar natuurlijk ook een betaling bij. Je kunt helaas niet via Afterpay betalen, maar er is wel een andere optie waarbij je achteraf betaald. Via een betaling met de creditcard wordt het te betalen bedrag definitief afgeschreven na het ontvangen van de bestelling. Je kunt dus alleen achteraf betalen als je beschikt over een creditcard. Het is wel fijn om te weten, dat er geen extra kosten worden gerekend als je ervoor kiest om achteraf te betalen met een creditcard.

 

Betaling Coolblue Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIRO (DIGIACCEPT)NeeAchteraf betalen bij Coolblue via acceptgiro is niet mogelijk.
AFTERPAYNeeAfterpay is niet aanwezig.
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGNeeOp rekening kopen is niet mogelijk bij Coolblue.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

 

Levertijd Coolblue

Benieuwd naar de levertijd van Coolblue? Het is fijn om te weten dat er geen bezorgkosten zijn en geen retourkosten. Je krijgt je bestelling dus gratis thuisbezorgd of bij een ophaalpunt in de omgeving. Ook als de bestelling niet goed is, kun je hem gratis retourneren. Als je vóór 23:59 besteld, dan heb je de bestelling de volgende dag gratis in huis. De levertijd van Coolblue is dus niet langer dan één dag, tenzij je na 23:59 besteld. In dit geval heb je de bestelling een dag later in huis. Je kunt ook voor een gratis avondlevering kiezen. Je kunt de bestelling in dit geval op iedere doordeweekse dag in de avond laten bezorgen. Ook is het ophalen van de bestelling in een winkel de volgende dag mogelijk.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Coolblue achteraf betalen”

*

Mobile version: Enabled