Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Bol.com achteraf betalen

Bol.com achteraf betalen


Achteraf betalen bij Bol.com

Is het mogelijk om achteraf te betalen bij Bol.com? Jazeker! Er zijn verschillende betaalopties waarmee je bij deze bekende webwinkel kan betalen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.


Betaalopties bij Bol.com >>

Categorie: .
Informatie

De achteraf betaalopties van Bol.com vind je op deze pagina. Bol is een webwinkel waar je ontzettend veel verschillende producten kunt aanschaffen. Denk hierbij aan boeken, dvd’s, elektronica, games, computers en nog veel meer. Als je iets bestelt in de webshop van Bol, dan kun je betalen door middel van een aantal opties. Het is fijn om te weten welke betaalopties er zijn waarbij je vooraf betaald of achteraf betaald.

Afterpay Bol.com

Afterpay is tegenwoordig redelijk bekend bij veel webshops. Het is erg populair aan het worden en steeds meer webshops bieden de mogelijkheid om met Afterpay te betalen. Helaas is het nog niet mogelijk om met Afterpay te betalen bij Bol.

Acceptgiro Bol.com

Je kunt bij Bol betalen door middel van een acceptgiro. Je kiest dan voor de optie achteraf betalen. Tijdens je bestelling kan je aangeven, dat je graag een acceptgiro per post wilt ontvangen. Je krijgt deze acceptgiro meestal binnen nadat de levering heeft plaatsgevonden. Als je kiest voor de optie achteraf betalen en je wilt een acceptgiro ontvangen, dan heb je 14 dagen de tijd om te zorgen dat het bedrag naar Bol wordt overgemaakt. Ook kan je ervoor kiezen om de acceptgiro digitaal te ontvangen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen via iDEAL is ook een mogelijkheid. Na het ontvangen van de bestelling, kun je het bedrag via iDEAL overmaken naar Bol.com. Het is goed om te weten dat het soms niet mogelijk is om achteraf te betalen. Dit kan voorkomen als je teveel openstaande facturen hebt, het een product is die niet kan worden geruild of teruggestuurd, je de bestelling laat bezorgen bij een afhaalpunt in plaats van bij jou thuis of er is één van je facturen overgedragen aan een incassobureau.

 

Betaling Bol.com Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIRO (DIGIACCEPT)JA Achteraf betalen bij Bol.com via acceptgiro is mogelijk.
AFTERPAYNeeAfterpay is niet aanwezig, maar betaling via acceptgiro is wel mogelijk.
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGJA Op rekening kopen is mogelijk bij Bol.com via acceptgiro.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden.
PAYPALNeeDe optie PayPal is niet aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

 

Creditcard

Een andere manier van achteraf betalen is de betaling middels een creditcard. De creditcard schiet het bedrag aan je voor en je betaalt binnen een maand het bedrag terug aan de creditcardmaatschappij. Hierdoor betaal je pas een maand later.

Levertijd Bol.com

Informatie over de levertijd van Bol.com: Het is goed om te weten dat er geen verzendkosten zijn boven een bedrag van 20 euro. Bij het bestellen van artikelen bij Bol kun je zelf een bezorgdag kiezen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om in de avond de bestelling bezorgd te krijgen. Hier betaal je 0,99 cent extra voor.

Dit kan van maandag tot en met vrijdag. Als je voor 12:00 uur bestelt, kun je de bestelling dezelfde dag nog in huis hebben. Deze optie heeft de kortste levertijd, maar kost wel 1,99 euro extra. Over het algemeen is een bestelling de volgende dag na het bestellen binnen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Bol.com achteraf betalen”

*

Mobile version: Enabled