Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Ziengs

Achteraf betalen Ziengs


Schoenen wil je graag passen en goed bekijken. Op internet gaat dat soms erg lastig. Bij Ziengs kun je daarom eenvoudig achteraf betalen. Eerst zien en passen, daarna pas betalen. Geen gedoe vooraf, als de schoenen goed zijn betaal je de rekening. Je kunt daarbij gebruik maken van Afterpay of je creditcard. Met achteraf betalen loop je geen risico op een verkeerde bestelling of geen geld retour ontvangen nadat je iets terug hebt gestuurd.


Betaalopties Ziengs >>

Categorie: .
Informatie

In de webshop van Ziengs kun je diverse soorten schoenen aanschaffen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten schoenen te verkrijgen bij de Ziengs, waaronder laarsjes, sneakers, enkellaarzen, ballerina’s, espadrilles, pumps, instappers, pumps, veterschoenen, wandelschoenen, nette schoenen, comfort schoenen, pantoffels en ga zo maar door. Als je producten aanschaft in de online winkel van de Ziengs, dan hoort daar ook het onderdeel betalen bij. Op deze pagina vind je meer informatie over de achteraf betaalopties en wat de levertijden zijn van de Ziengs.

Afterpay bij Ziengs

Het is mogelijk om te betalen met Afterpay in de webshop van Ziengs. Het is hierbij wel dat je kunt bestellen tot een maximum van 250 euro als je een onbekende consument bent en tot 400 euro als je een bekende consument bent. Als je achteraf betaalt door middel van Afterpay, dan worden hier 1,50 euro extra voor in rekening gebracht. Het is wel erg fijn dat je eerst de bestelde schoenen kunt passen voordat je het betaalt hebt. Mochten ze niet naar wens zijn of passen, dan hoef je niet op het geld te wachten. Je kunt ze gemakkelijk weer terugsturen.

Acceptgiro betaling

Het is niet mogelijk om via een acceptgiro te betalen bij de Ziengs. Wel kun je gebruik maken van een digitale factuur. Deze krijg je wanneer je een betaling via Aftertpay doet. Deze kun je vervolgens op een later moment betalen.

Overige achteraf betaalopties

Er zijn geen andere achteraf betaalopties die je kunt selecteren bij de Ziengs. De enige optie om achteraf te betalen, is met Afterpay. Nu is Afterpay wel een van de meest bekende achteraf betaalopties die over het algemeen ook het meest wordt gewaardeerd. Veel andere achteraf betaalopties zijn er dan ook niet nodig.

Betaling Ziengs Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIRONeeAchteraf betalen bij Ziengs via een acceptgiro is mogelijk.
AFTERPAYJA Afterpay is een betaaloptie!
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGNeeOp rekening kopen is niet mogelijk.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden zoals Visa of Mastercard.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

Levertijd

Ziengs werkt samen met PostNL. Samen streven zij er naar om de bestelling binnen één werkdag te leveren. Meestal worden de bestelde producten de volgende dag geleverd als er voor 17:00 uur is besteld. Is het erg druk en krijg je de bestelling niet na één werkdag? Ga dan uit van 1 tot 3 werkdagen voor de bestelling thuis of een ophaalpunt is.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Ziengs”

*

Mobile version: Enabled