Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Schuurman Schoenen

Achteraf betalen Schuurman Schoenen


Schoenen kun je eenvoudig online bestellen. Het betalen daarvan doe je veilig achteraf. Bij Schuurman schoenen kun je achteraf betalen via verschillende betaalopties. Wil jij ook eerst je schoenen passen en bekijken en dan pas betalen? Kies dan voor een betaalmogelijkheid zoals Afterpay. Bekijk hieronder alle opties voor achteraf betalen.


Betaalopties Schuurman Schoenen >>

Categorie: .
Informatie

Bij Schuurman Schoenen kun je verschillende soorten schoenen aanschaffen. Er zijn schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld laarzen, enkellaarzen, instappers, slippers, sandalen, pumps, sneakers, ballerina’s, veterschoenen, snowboots, werkschoenen en nog veel meer. Als je bij de Schuurman Schoenen een bestelling plaatst, dan moet er uiteraard ook betaald worden. Op deze pagina lees je meer over welke achteraf betaalopties er zijn en wat de levertijd van is.

Afterpay Schuurman Schoenen

Afterpay is tegenwoordig een populaire betaalmethode in diverse webshops. Niet iedereen doet eraan mee, maar je kunt wel met Afterpay betalen bij Schuurman Schoenen. Je kunt dan na goedkeuring na het ontvangen van de bestelling betalen. Je betaalt hier dan 1,95 euro extra voor. Voor dit bedrag kun je wel tot 14 dagen na ontvangst je bestelling wijzigen. Er is dan ook een uiterste betaaldatum.

Acceptgiro betalen

Je kunt niet via een acceptgiro betalen in de webshop van Schuurman Schoenen. Naast Afterpay kun je wel kiezen voor een andere betaalmogelijkheid.

Overige achteraf betaalopties

Er zijn wel verschillende betaalopties die je kunt kiezen bij Schuurman Schoenen, maar geen naast Afterpay is een achteraf betaalmethode. Je kunt dus alleen met Afterpay achteraf betalen. Andere opties zijn met creditcard, iDEAL en PayPal.

Betaling Schuurman Schoenen Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIROJA Achteraf betalen bij Schuurman Schoenen via acceptgiro (via Afterpay) is mogelijk.
AFTERPAYJA Afterpay is een achteraf betaaloptie!
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGNeeOp rekening kopen is niet mogelijk. Kies daarom een andere betaaloptie.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden zoals Visa of Mastercard.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode. Dit is niet mogelijk.

Levertijd

Schuurman Schoenen streeft er naar om de levering zo snel mogelijk plaats te laten vinden. Meestal wordt de bestelling afgeleverd bij iemand thuis of bij een ander afhaalpunt binnen 2 tot 5 werkdagen. Het is goed om te weten, dat je verzendkosten betaalt als je onder de 30,00 euro zit. De verzendkosten zijn dan 3,95 euro. Het werkt samen met DHL Parcel. Mocht je niet thuis zijn op het moment dat de bestelling wordt bezorgd, dan wordt er in de meeste gevallen een briefje achter gelaten met de nieuwe bezorgtijd van de volgende dag. Het kan ook zijn dat ze het pakket bij de buren afgeven.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Schuurman Schoenen”

*

Mobile version: Enabled