Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Pabo

Achteraf betalen Pabo


Bij de webshop van de Pabo kun je op verschillende manieren achteraf betalen. Op deze pagina lees je meer informatie over de betaalopties bij Pabo bij achteraf betalen. Als jij tevreden bent met je bestelling kun je het betalen met bijvoorbeeld een acceptgirokaart. Bekijk hieronder welke betalingsmogelijkheden er nog meer aanwezig zijn bij deze webshop.


Betaalopties Pabo >>

Categorie: .
Informatie

De pabo is een online winkel voor lingeriemode en erotische toys voor mannen en vrouwen. Je vindt daarnaast ook dekbedden, kussens, badtextiel, badkamer accessoires, hoeslakens en nog veel meer voor in huis in de webshop van de Pabo. Als je producten bestelt bij de Pabo, dan krijg je te maken met een betaling. Je kunt er bij de Pabo voor kiezen om achteraf te betalen. Meer over de achteraf betaalopties, lees je hieronder. Ook vind je meer informatie over de levertijden en verzendkosten.

Afterpay bij Pabo

Er kan niet worden betaald met Afterpay bij de Pabo.

Acceptgiro betalen

Het is mogelijk om achteraf te betalen door middel van een acceptgiro. Bij een acceptgiro worden er extra kosten in rekening gebracht door de Pabo. Dit is een bedrag van twee euro per bestelling. Als je een bestelling hebt geplaatst bij de Pabo, wordt er binnen 5 werkdagen een acceptgiro verstuurd. Je hebt na het binnen krijgen van de acceptgiro 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Mocht je de bestelde producten toch willen retourneren, dan wordt als er al betaald is het bedrag binnen 10 werkdagen terug overgemaakt. Is er nog niet betaald en wil je de bestelling retourneren? Dan is er niets aan de hand en kun je het gewoon terugsturen. Er hoeft dan ook niets meer te worden betaald.

Overige achteraf betaalopties

Er zijn geen andere achteraf betaalopties. Je kunt alleen door middel van een acceptgiro achter af betalen. Met een cadeaukaart zoals de nationale verwen cadeaubon en de verleidingsbon betaal je niet direct met geld maar met de waarde van deze bon. Hiermee is het geen echte achteraf betalen wat je ermee doet.

Betaling Pabo Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIROJA Achteraf betalen bij Pabo met een acceptgiro is mogelijk.
AFTERPAYNeeAfterpay is een geen achteraf betaaloptie!
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
AUTOMATISCHE INCASSOJA Geef een machtiging zodat het bedrag automatisch wordt afgeschreven.
OP REKENINGNeeOp rekening kopen is niet mogelijk.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden zoals Visa of Mastercard.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.
CADEAUKAARTJA Nationale verwen cadeaukaart en de verleidingsbon.

Levertijd

Als je voor 20:00 bestelt, heb je de bestelling de volgende werkdag meestal in huis. Bij extreme drukt kan dit een werkdag later zijn. Als je besteld en het moet op een postbus adres worden geleverd, dan is de levertijd langer. De levertijd is in dit geval 5 tot 7 werkdagen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Pabo”

*

Mobile version: Enabled