Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Omoda

Achteraf betalen Omoda


De meest veilige manier van betalen is achteraf betalen. Bij Omoda kun je dat op verschillende manieren doen. De betaalopties van Omoda zijn erg divers. Zo zit er altijd een betaalmothode bij die het beste bij je past. Wat dacht je van Klarna of achteraf betalen met en factuur? Bij Omoda is het mogelijk!


Betaalopties Omoda >>

Categorie: .
Informatie

Bij de webshop van Omoda kun je diverse schoenen, tassen en accessoires aanschaffen voor mannen, vrouwen en kinderen. Als je producten aanschaft in de webshop van de Omoda, dan hoort daar uiteraard ook een betaling bij. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de betaling. Je kunt direct bij het bestellen betalen, maar het er zijn ook achteraf betaalopties. Welke achteraf betaalopties er zijn en wat de levertijd is bij de webshop van Omoda, lees je hieronder.

Afterpay Omoda

Het is tegenwoordig erg populair om met Afterpay te betalen in webshops. Het is erg gemakkelijk, omdat als de bestelde artikelen toch niet goed zijn je uiteindelijk niet of minder hoeft te betalen. Betaal je direct bij het bestellen, dan is er een kans dat je een tijd op je geld moet wachten voor je het terug hebt. Helaas is het niet mogelijk om met Afterpay te betalen bij Omoda, maar er is wel een ander alternatief voor achteraf betalingen.

Acceptgiro betaling

Er worden helaas geen acceptgiro’s verzonden als je bestelt bij Omoda.

Overige achteraf betaalopties

Zoals eerder vermeldt, is er geen mogelijkheid tot betalen met Afterpay. Er is wel een andere betaaloptie waarbij je achteraf kunt betalen. Deze betaalmogelijkheid heet Klarna. Als je bestelde artikelen worden verzonden vanaf Omoda, dan wordt er per e-mail een digitale factuur gestuurd naar jouw e-mailadres. Je hebt vanaf dat moment 14 dagen om de bestelling aan te passen of om de bestelling te betalen als het allemaal naar wens is. Pas je de bestelling aan, dan wordt er weer een aangepaste factuur gemaild waar het nieuwe bedrag te vinden is dat je moet betalen binnen deze 14 dagen.

Betaling Omoda Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIRO (DIGIACCEPT)NeeAchteraf betalen bij Omoda via acceptgiro is niet mogelijk.
AFTERPAYNeeAfterpay is helaas geen betaaloptie!
KLARNAJA De betaaloptie Klarna is aanwezig.
OP REKENINGNeeOp rekening kopen is niet mogelijk.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden zoals Visa of Mastercard.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

Levertijd

Het is over het algemeen altijd zo, dat de producten die vóór 22:00 besteld zijn, de volgende dag in huis zijn. Het is goed om te weten dat je onder de 50 euro altijd 3,95 euro verzendkosten. Bij een bestelling boven de 50 euro heb je geen verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen om binnen een bepaald tijdvak je bestelling te ontvangen de dag na het bestellen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Omoda”

*

Mobile version: Enabled