Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Mediamarkt

Achteraf betalen Mediamarkt


Ben je benieuwd naar de betaalopties? Het is mogelijk om je bestelling later te betalen, er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Ook is het mogelijk om bij Mediamarkt in termijnen te betalen. Bekijk alle betaalopties:


Achteraf betalen Mediamarkt >>

Categorie├źn: , .
Informatie

Kan ik bij Mediamarkt achteraf betalen of betalen in termijnen? Dit is een vraag die wij veel krijgen, op deze pagina vertellen we je alles over de betaalmogelijkheden van Mediamarkt. De Mediamarkt is een winkelketen dat gespecialiseerd is in consumentenelektronica. In sommige gevallen kun je ook achteraf betalen. Op deze pagina lees je meer over de achteraf betaalopties. Ook vind je meer over de levertijden en verzendkosten.

Betalen in termijnen Mediamarkt

Via Santander kan je bij Mediamarkt betalen in termijnen. Dit wil zeggen dat je een product koopt en deze in termijnen afbetaalt. Kopen op afbetaling bij Mediamarkt is erg populair en wordt veel gedaan door klanten. Een tv bijvoorbeeld betaal je in termijnen, de hoogte van het termijnbedrag en de loopduur kan je bepalen, hoe korter de loopduur des te meer je maandelijks betaald. Je lost dan meer af en bent sneller van de termijnen af.

Afterpay

Je kunt helaas niet achteraf betalen met Afterpay. Afterpay is steeds bekender aan het raken en steeds meer webshops voegen de betaaloptie Afterpay toe aan hun betaalmogelijkheden.

Acceptgiro

Het is helaas niet mogelijk om achteraf te betalen door middel van een acceptgiro.

Achteraf betalen bij Mediamarkt met KLARNA

Deze betaalmogelijkheid heet Klarna. Klarna is eigenlijk hetzelfde als Afterpay. Als je een bestelling plaatst en je wilt met Klarna achteraf betalen, dan worden eerst gegevens gecontroleerd. Is dit allemaal goed, dan wordt de bestelling definitief geplaatst en kun je binnen een aantal dagen een digitale factuur verwachten. Als je deze factuur binnen hebt, heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Je kunt alleen achteraf betalen met de achteraf betaaloptie Klarna bij Mediamarkt als je een bestelling plaatst onder de 500 euro.

 

Betaling Mediamarkt.nl Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIRO (DIGIACCEPT)JA Achteraf betalen via Klarna dmv acceptgiro.
AFTERPAYNeeAfterpay is niet aanwezig, maar betaling via acceptgiro is wel mogelijk.
KLARNAJA De betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGJA Op rekening kopen is mogelijk bij Mediamarkt via Klarna.
OP AFBETALINGJA Op afbetaling of betalen in termijnen is mogelijk bij Mediamarkt.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden.
PAYPALNeeDe optie PayPal is niet aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

 

Levertijd en verzendkosten

Ben je benieuwd naar de levertijd? Als je voor 22:30 bestelt, dan is het de volgende dag in de meeste gevallen al geleverd aan huis. Dit is het geval als je direct betaalt bij het bestellen. Kies je voor de achteraf betaaloptie Klarna? Dan is de levertijd twee werkdagen. Als je een standaard pakket bestelt, betaal je 4,90 euro aan verzendkosten. Is het een erg groot of zwaar product? Dan betaal je 25 euro verzendkosten. Soms zijn er acties dat er geen verzendkosten zijn.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Mediamarkt”

*

Mobile version: Enabled