Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Hunkemöller

Achteraf betalen Hunkemöller


Veilig betalen doe je achteraf bij Hunkemöller. Wil jij eerst je nieuwe lingerie thuis passen voordat je het gaat betalen? Je kunt bij Hunkemöller kiezen uit verschillende betaalopties. Bekijk de meest gekozen achteraf betaalmogelijkheden op deze pagina.


Betaalopties Hunkemöller >>

Categorie: .
Informatie

De Hunkemöller is een lingeriespecialist. Je kunt hier onder andere veel soorten bh’s, slipjes, badmode, nachtmode, sportmode en diverse accessoires aanschaffen. Voor vrouwen zijn er dus ontzettend veel lingerie-gerelateerde artikelen te verkrijgen. Er zijn kleine maten, maar ook grote maten en alles daar tussenin. Als je producten bij de Hunkemöller bestelt, dan is het logisch dat deze ook betaalt moeten worden. Hieronder lees je meer over de achteraf betaal opties.

Afterpay bij Hunkemöller

Je kunt bij de Hunkemöller betalen met Afterpay. Als nieuwe klant kun je tot 150 euro bestellen en dit achteraf betalen met Afterpay. Ben je een bestaande klant? Dan kun je tot 300 euro bestellen en dit betalen met Afterpay. Je gegevens moeten eerst worden goedgekeurd. Is dit gebeurd, dan wordt de bestelling officieel geplaatst. Je krijgt hierna een digitale acceptgiro, die na ontvangst binnen 14 dagen moet worden betaald.

Acceptgiro betalingen

Je krijgt een acceptgiro binnen als je betaalt met Afterpay. Dit kan bij de Hunkemöller alleen digitaal. Er is geen betaalmogelijkheid dat je de acceptgiro per post binnen krijgt.

Overige achteraf betaalopties

Naast Afterpay zijn er helaas geen andere achteraf betaalopties. Je kunt dus alleen met Afterpay betalen als je na het bestellen pas wilt betalen. De opties waarmee je kunt betalen zonder dat je achteraf betaalt, zijn met iDEAL, PayPal en Creditcard. Bekijk hieronder in de tabel welke betaalopties er mogelijk zijn wanneer je achteraf wilt betalen. Dit blijft de meest veilige manier van bestellen.

Betaling Hunkemöller Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIROJA Achteraf betalen bij Hunkmöller via acceptgiro is mogelijk. (Via Afterpay)
AFTERPAYJA Afterpay is een achteraf betaaloptie!
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGNeeOp rekening kopen is niet mogelijk.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden zoals Visa of Mastercard.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

Levertijd

De standaard levertijd na het plaatsen van de bestelling is binnen drie werkdagen. Als je ervoor kiest om de bestelling thuis te laten bezorgen, dan betaal je verzendkosten. Als je de bestelling van de Hunkemöller laat bezorgen bij een afhaalpunt dan zijn de verzendkosten lager. Kies je ervoor om je bestelling af te halen in een Hunkemöller winkel? Dan zijn er geen verzendkosten.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Hunkemöller”

*

Mobile version: Enabled