Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Drukzo

Achteraf betalen Drukzo


Drukwerk bestellen kan soms erg kostbaar zijn. Een grote bestelling wil je misschien eerst controleren voordat je het gaat betalen. Bij Drukzo kun je achteraf betalen met verschillende betaalopties. Je kunt bijvoorbeeld met Klarna betalen of met een factuur. Erg handig voor bedrijven die niet vooraf kunnen betalen via iDeal of Creditcard.


Betaalopties Drukzo >>

Categorie: .
Informatie

Drukzo levert drukwerk af aan particuliere consumenten en bedrijven. Je kunt hier visitekaartjes, posters, flyers, spandoeken, mokken, foto’s en veel andere dingen laten afdrukken. Als je producten besteld in de webshop van Drukzo, dan hoort daar ook een betaling bij. Op deze pagina vind je meer informatie over de achteraf betaalopties en wat de levertijden zijn van Drukzo.

Afterpay of Klarna bij Drukzo

Bij Drukzo kun je niet betalen met Afterpay maar met Klarna. Het is erg fijn dat je eerst de bestelling binnenkrijgt, het kan goedkeuren en dan pas hoeft te betalen. Dit is tegenwoordig een erg populaire manier van afrekenen wat door veel mensen gebruikt en gewaardeerd wordt. Als je Klarna wilt gebruiken als achteraf betaalmethode, dan moet dit wel eerst goedgekeurd worden. Je mag bijvoorbeeld geen andere openstaande rekeningen hebben. Daarnaast moet het thuis geleverd worden en is het van belang dat je je telefoonnummer en e-mailadres opgeeft.

Acceptgiro

Het is helaas niet mogelijk om achteraf te betalen via een acceptgiro. Je kunt achteraf betalen door middel van Klarna of op rekening bestellen. Hierbij ontvang je een factuur, niet specifiek een acceptgiro.

Overige achteraf betaalopties

Je kunt bij Drukzo ook kiezen om een bestelling op rekening te doen. Hiervoor geldt een maximum van 250 euro voor de eerste order. Je kunt het beste via Afterpay betalen, als je na het bestellen pas achteraf wilt betalen. In de andere gevallen kun je betalen met iDEAL, Mastercard en PayPal.

Betaling Drukzo Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIROJA Achteraf betalen bij Drukzo via acceptgiro is mogelijk.
AFTERPAYNeeAfterpay is helaas geen betaaloptie!
KLARNAJA De betaaloptie Klarna is aanwezig.
OP REKENINGJA Op rekening kopen is mogelijk tot 250 euro voor de eerste keer.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden zoals Visa of Mastercard.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.
Automatische incassoJA Na de automatische incasso wordt de order direct verwerkt. Let op, levertijd is een dag langer.

Levertijd

Je kunt bij Drukzo kiezen voor een mega snelle levering, maar over het algemeen komen 80% van de bestelde artikelen ook uit zichzelf erg snel binnen. Als je voor 17:30 uur besteld, kan het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis zijn of na twee werkdagen. Als je een klein bedrag extra betaalt, dan kan het dezelfde dag nog in huis zijn als de producten op tijd besteld zijn. Als je geen haast hebt, dan kun je het beste kiezen voor een budgetlevering. Je hoeft hiervoor niets extra’s te betalen en het duurt ongeveer 5 tot 7 werkdagen voor je het in huis hebt.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Drukzo”

*

Mobile version: Enabled