Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Drukwerkdeal

Achteraf betalen Drukwerkdeal


Wil je bij Drukwerkdeal liever achteraf betalen? Er zijn verschillende redenen waarom je niet vooraf kunt betalen bij drukwerk. Het bedrijf Drukwerkdeal heeft verschillende betaalopties waaronder achteraf betalen, op rekening bestellen of via de Creditcard (Visa of Mastercard). Op die manier kun je altijd een bestelling plaatsen zonder daarvoor eerst een betaling te doen.


Betaalopties Drukwerkdeal >>

Categorie: .
Informatie

Bij Drukwerkdeal kun je van alles laten bedrukken. Denk hierbij aan foto’s, textiel, huisstijl, promotiemateriaal, presentatieproducten, verpakkingen, buitenreclame en nog veel meer. Als je producten besteld bij Drukwerkdeal, dan is het uiteraard logisch dat de bestelling ook wordt betaald. Je kunt er voor kiezen om direct te betalen, maar tegenwoordig is het vaak ook mogelijk om achteraf te betalen. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden tot achteraf betalen en wat de levertijd is bij Drukwerkdeal.

Afterpay Drukwerkdeal

Het is helaas niet mogelijk om met Afterpay te betalen. Het is natuurlijk niet zeker dat dit nooit gaat kunnen. Afterpay is tegenwoordig erg populair en steeds meer webshops doen eraan mee. Het kan dus maar zo zijn dat over een tijdje wel betaald kan worden bij Drukwerkdeal met Afterpay.

Acceptgiro betaling

Het is mogelijk om een acceptgiro te ontvangen, maar hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht. Het is een soort van rekening die je hebt, die na een tijdje wordt betaald. Het is dus zeker een vorm van achteraf betalen, maar per bestelling betaal je wel 7,50 euro extra en wil je een papieren acceptgiro thuis ontvangen dan kost dit nog eens 0,50 cent extra.

Overige achteraf betaalopties

Er zijn helaas geen overige achteraf betaalopties. Als je achteraf wilt betalen, dan zul je een rekening moeten openen waarbij je na een bepaalde periode je bestelling(en) afrekent. Dit kost dan wel weer geld extra, wat ook niet altijd handig is. Het voordeligste is toch om direct te betalen zonder dat hier extra kosten bij komen kijken. Denk hierbij aan betalen met iDEAL of PayPal.

Betaling Drukwerkdeal Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIROJA Achteraf betalen bij Drukwerkdeal via acceptgiro is mogelijk.
AFTERPAYNeeAfterpay is helaas geen betaaloptie!
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGJA Op rekening kopen is mogelijk. Betaling binnen 14 dagen na verzending.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden zoals Visa of Mastercard.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

Levertijd

De levertijd varieert vaak per product. Het ene product duurt langer om gemaakt te worden dan de ander. Je kunt daarom ook op de website van Drukwerkdeal bekijken wat de geschatte levertijd is per product. Meestal krijg je de bestelling thuis geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen. Het is mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. Hier betaal je dan wel 9,95 euro exclusief btw voor. Je krijgt in dit geval de levering de volgende dag of de dag erna als het laat op de avond is besteld.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Drukwerkdeal”

*

Mobile version: Enabled