Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Converse

Achteraf betalen Converse


Schoenen koop je eenvoudig bij Converse. Betalen doe je veilig achteraf. Eerst de schoenen passen, dan pas betalen. Bekijk hieronder hoe je achteraf kunt betalen bij Converse zonder extra kosten. De achteraf betaalopties handig bij elkaar.


Betaalopties Converse >>

Categorie: .
Informatie

Converse is een Amerikaanse schoenenfabrikant. Sinds begin 20e eeuw worden er diverse schoenen van het merk verkocht. De oprichter is Marquis Mills Converse. In het begin dat Converse bestond, waren er alleen schoenen te verkrijgen van het merk. Tegenwoordig zijn er ook kledingstukken aan te schaffen waaronder tops, buitenkleding, broeken, tassen en accessoires. Als je producten besteld in de webshop, dan hoor je de bestelling ook te betalen. Op deze pagina vind je meer informatie over de achteraf betaalopties van de webshop. Zo zie je dat achteraf betalen hier erg eenvoudig gaat.

Afterpay bij Converse

Het is helaas niet mogelijk om met Afterpay te betalen bij Converse. Afterpay is erg populair en het wordt steeds bekender. Toch zijn er webshops die hier nog niet aan meedoen. Verwacht wordt dat in de toekomst steeds meer webshops gebruik gaan maken van de betaalmethode Afterpay. Het kan dus altijd nog komen bij Converse.

Acceptgiro betalen

Het is mogelijk om te betalen per acceptgiro. Je krijgt na het ontvangen van de bestelling een acceptgiro thuisgestuurd. Je kunt met deze betaalmethode dus wel achteraf betalen. Je hebt na het ontvangen van de bestelling ongeveer 14 dagen om de rekening te betalen.

Overige achteraf betaalopties

Er zijn helaas geen andere achteraf betaalopties. Wil je achteraf betalen? Dan kun je kiezen voor een factuur na het ontvangen van de bestelling. Deze factuur krijg je dan per e-mail of je krijgt een acceptgiro thuis gestuurd. Wil je tijdens het bestellen betalen, dan kan dit via iDEAL, PayPal of per Creditcard.

Betaling Converse Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIROJA Achteraf betalen bij Converse via acceptgiro is mogelijk. (Via op rekening)
AFTERPAYNeeAfterpay is helaas geen betaaloptie!
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGJA Op rekening kopen is mogelijk. Betaling binnen 14 dagen na verzending.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden zoals Visa of Mastercard.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.

Levertijd

Als je producten bestelt in de webshop van Converse, dan wordt de bestelling geleverd door PostNL. Je hebt een standaard levering, waarbij je onder de 65 euro 7,50 verzendkosten betaalt. De levertijd is dan 2 tot 3 werkdagen. Er is ook een expreslevering mogelijk. Als je kiest voor deze optie, wordt de bestelling geleverd door Ups. De bestelling van Converse wordt dan de volgende werkdag geleverd. Er wordt hier wel een extra bedrag voor in rekening gebracht.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Converse”

*

Mobile version: Enabled