Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Achteraf betalen Blokker

Achteraf betalen Blokker


De webshop van Blokker.nl kent verschillende betaalopties. Erg handig is het achteraf betalen. Ben jij tevreden over je product? Dan betaal je de rekening. Zo niet, dan loop je geen risico omdat er rekening nog niet is betaald. Achteraf betalen kost geen extra geld bij Blokker. Bekijk hieronder de verschillende achteraf betaalopties en maak een keuze die het beste bij je past!


Betaalopties Blokker >>

Categorie: .
Informatie

De Blokker is een huishoudwinkel. Het is gericht op speelgoed, huishouden en tuinmeubelen. Je kunt in de webshop van de Blokker ontzettend veel producten bestellen. Denk hierbij aan producten voor het huishouden en de schoonmaak, artikelen om te koken en te tafelen, producten voor in de badkamer, slaapkamer en andere ruimtes. Ook zijn er tuinsets en nog meer tuinartikelen aanwezig. Als je producten bestelt bij de Blokker, moet je ook betalen. Hieronder vind je welke achteraf betaalopties er zijn.

Afterpay bij Blokker

Je kunt bij de Blokker betalen met Afterpay. Als je met Afterpay betaalt, kan je tot 14 dagen na het ontvangen van de bestelling betalen. Dit is erg fijn, want op deze manier kun je eerst kijken of het product goed is. Hierna reken je pas wel of niet af. Dit hangt er vanaf of je het bestelde artikel houdt. Het achteraf betalen met Afterpay wordt steeds populairder bij verschillende webshops. Bij de Blokker kun je als nieuwe klant tot 250 euro bestellen en achteraf betalen met Afterpay. Ben je een bestaande klant, dan kun je bestellen tot en met 400 euro.

Acceptgiro betaling

Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van een e-mail te ontvangen met het te betalen bedrag via Afterpay, een acceptgiro thuis te ontvangen. Op deze manier kun je op je gemak na het ontvangen van de bestelling de betaling voldoen.

Overige achteraf betaalopties

Er zijn helaas geen andere mogelijkheden waarbij je achteraf kunt betalen. De enige opties om achteraf te betalen bij de Blokker, is met Afterpay of een acceptgiro. De andere betaalopties zijn oner ander iDEAL, PayPal en met Creditcard. Je betaalt hier dan direct bij het bestellen.

Betaling Blokker Achteraf betalen mogelijk?
IDEALJA Met iDeal kan je je bestelling vooraf betalen.
ACCEPTGIROJA Achteraf betalen bij Blokker via acceptgiro is mogelijk. (Via Afterpay)
AFTERPAYJA Afterpay is een achteraf betaaloptie!
KLARNANeeDe betaaloptie Klarna is niet aanwezig.
OP REKENINGNeeOp rekening kopen is niet mogelijk.
OP AFBETALINGNeeOp afbetaling of betalen in termijnen is niet mogelijk.
CREDITCARDJA Met diverse creditcards kan er betaald worden zoals Visa of Mastercard.
PAYPALJA De optie PayPal is aanwezig.
REMBOURSNeeBij een remboursverzending betaal je aan de postbode.
CadeaukaartJA Betaal eenvoudig met een Cadeaukaart. Handig als cadeautip!

Levertijd

Als je bestelt bij de Blokker, dan is de bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. Hiervoor moet er wel vóór 22:00 uur besteld zijn. Er zijn verschillende verzendkosten die komen kijken bij het bestellen van artikelen bij de Blokker. Boven de 25 euro zijn er geen verzendkosten, behalve bij de tuinmeubelen. Tot 3 kilo betaal je 3,95 euro. Bij 3 tot 8 kilo zijn de verzendkosten 4,99 euro. Van 8 tot 15 kilo zijn de kosten 7,50 euro en boven de 15 kilo betaal je 12,99 euro aan verzendkosten. Als je tuinmeubelen bestelt, betaal je tot aan de 500 euro 30 euro verzendkosten. Zit je bestelling boven de 500 euro? Dan is de verzending gratis.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, wil jij een beoordeling geven??

Wij willen jouw mening! Geef als eerste een beoordeling. “Achteraf betalen Blokker”

*

Mobile version: Enabled