Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

Cocktailjurk achteraf betalenCocktailjurk achteraf betalen

Ben je op zoek naar een leuke cocktailjurk die je achteraf wilt betalen? De webshops op deze pagina bieden allemaal de mogelijkheid tot achteraf betalen. Je kunt er ook voor kiezen om je cocktailjurk in termijnen te betalen. Hoe dit werkt? Je plaatst je bestelling en vervolgens spreek je een afbetalingsplan af, bijvoorbeeld in 12 termijnen. Het bedrag deel je door 12 en dat zijn je maandelijkse kosten.

Cocktailjurk acceptgiro

De papieren acceptgiro wordt steeds minder gebruikt, vaak krijg je per mail een acceptgiro. Dit wordt ook wel digiaccept genoemd. Het principe werkt hetzelfde, je ontvangt eerst je cocktailjurk en pas daarna betaal je achteraf.

Cocktailjurk afterpay

Hoe werkt afterpay? Je plaatst je bestelling en kiest de optie afterpay. Na een korte controle krijg je een bevestiging als alles goed is, daarna wordt de jurk naar je verzonden.

Showing all 3 results

Achteraf betalen WE

Stoere kleding koop je natuurlijk bij We Fashion. De betaling kun je op verschillende manieren verrichten. Indien je liever eerst de bestelling wilt ontvangen, en dan pas wilt betalen kun je kiezen voor achteraf betalen. Bij We Fashion kun je uit verschillende achteraf betaalopties kiezen.

Bekijk hieronder of je bij We Fashion ook via jouw favoriete betaaloptie kunt betalen.

Otto achteraf betalen

Ben je op zoek naar de betaalopties van Otto? De webshop heeft diverse betaalmogelijkheden, waaronder achteraf betalen met acceptgiro. Het is ook mogelijk om op afbetaling producten te kopen en deze in termijnen af te lossen.

Wehkamp achteraf betalen
5.00

Wehkamp is zeer populair onder consumenten vanwege de betaalmogelijkheden. Zo is het mogelijk om achteraf te betalen via acceptgiro, je ontvangt je bestelling en binnen 7 dagen kan je achteraf betalen. Ook is het mogelijk om op rekening je bestelling te betalen. Je ontvangt je bestelling direct en je betaalt op afbetaling.

Bekijk de betaalmogelijkheden hieronder:

Mobile version: Enabled