Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Achteraf betalen webshops Bij deze webshops kan je veilig achteraf betalen.

AfbetalingKopen op afbetaling

Het kopen op afbetaling wordt ook wel betalen in termijnen genoemd. Je koopt een product en betaalt deze in termijnen af, de looptijd bepaal je zelf. Het grote voordeel hiervan is dat je een aankoop kunt doen terwijl je niet meteen het hele bedrag hoeft te betalen. Dit kan handig zijn wanneer je niet voldoende geld hebt om het gehele bedrag vooruit te betalen.

Webwinkels met afbetaling

Er komen steeds meer webwinkels waar je producten kunt kopen en betalen in termijnen. Grote webwinkels zoals Wehkamp en Otto bieden deze betaalmethode al enige tijd aan, het is een razend populaire manier van betalen. Vooral voor grote aankopen gebruiken klanten de betaaloptie 'in termijnen' of 'op afbetaling'. Zo worden TV's, wasmachines en meubels veel op afbetaling gekocht. Wij hebben de webwinkels voor je op een rijtje gezet met deze betaalfunctie. Je kunt de webshops hieronder vinden. Vergelijk de producten met elkaar en bekijk ook wat de maandelijkse kosten zijn voor het aflossen. Er zijn ook steeds meer webwinkels die producten te huur aanbieden, het nadeel hiervan is dat het product niet je eigendom wordt. De webwinkels die je hieronder ziet hebben alleen koop-producten.

Showing all 4 results

Achteraf betalen Mediamarkt

Ben je benieuwd naar de betaalopties? Het is mogelijk om je bestelling later te betalen, er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Ook is het mogelijk om bij Mediamarkt in termijnen te betalen. Bekijk alle betaalopties:

BCC achteraf betalen

De betaalopties van webwinkel BCC kan je hier vinden. Het is mogelijk om door middel van diverse mogelijkheden te betalen, zowel vooraf of achteraf. Ook is het mogelijk om je producten in termijnen te betalen. Lees er alles over:

Otto achteraf betalen

Ben je op zoek naar de betaalopties van Otto? De webshop heeft diverse betaalmogelijkheden, waaronder achteraf betalen met acceptgiro. Het is ook mogelijk om op afbetaling producten te kopen en deze in termijnen af te lossen.

Wehkamp achteraf betalen
5.00

Wehkamp is zeer populair onder consumenten vanwege de betaalmogelijkheden. Zo is het mogelijk om achteraf te betalen via acceptgiro, je ontvangt je bestelling en binnen 7 dagen kan je achteraf betalen. Ook is het mogelijk om op rekening je bestelling te betalen. Je ontvangt je bestelling direct en je betaalt op afbetaling.

Bekijk de betaalmogelijkheden hieronder:

Mobile version: Enabled